• Super pasiūlymas

HUBISLAB Refreshing Cleansing Milk, 200 ml

PB-03-1

Mažai dirginantis, valiklis pieno pagrindu, skirtas visų tipų odai. Efektyviai pašalina makiažo likučius.

41,00 €
36,90 € Sutaupote 10%
Su mokesčiais
Nemokamas pristatymas*
Nemokamas pristatymas, užsakant nuo €50 Lietuvoje.
Kiekis

Aprašymas

Tai mažai dirginantis, valiklis pieno pagrindu, skirtas visų tipų odai. Efektyviai pašalina makiažo likučius. Šis švelnus prausiklis skirtas odai, sujautrėjusiai nuo dažno veido prausimo, naudojamų cheminių medžiagų ir antiseptikų ir (arba) dermatologinių procedūrų. Sudėtyje esantis Hyalo Matrix kompleksas drėkina, atkuria ir sustiprina pažeistą (šiurkščią) odą, o laktinas ramina ir drėkina.

Veikliosios medžiagos:

  • Beta-gliukanas - išlaiko odos hidrataciją ir regeneraciją;
  • Hyalo Matrix Kompleksas (hialurono rūgštis, hidrolizuota hialurono rūgštis, natrio hialuronatas) - trijų junginių, kurie sinergiškai veikia drėkindami ir palaikydami odą, derinys;
  • Paprastosios portulakos (Portulaca Oleracea) ekstraktas - suteikia drėgmės ir veikia kaip antibakterinis ir priešuždegiminis agentas. Turi raminantį poveikį jautriai ir alerginei odai;
  • Alantoinas - ramina odą po saulės nudegimo ar bėrimo bei padeda kontroliuoti odos riebalų išsiskyrimą;

Naudojimas: Tepkite ant viso veido švelniais sukamaisiais judesiais lengvai masažuodami. Pašalinkite makiažo likučius servetėle arba nuplaukite drungnu vandeniu.

Gali būti naudojamas kaip švelnus, tačiau kruopštus makiažo valiklis. Švaria kempine tepkite veidą ir palaukite 10–15 sekundžių, kol nuvalysite makiažą. Jei oda yra ypač sausa, venkite putų / burbulų ir kelis kartus nusiprauskite veidą valomuoju pienu.

Talpa: 200 ml

Gamintojas: HUBISLAB, Korėja.

Atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą

HUBISLAB Refreshing Cleansing Milk, 200 ml

HUBISLAB Refreshing Cleansing Milk, 200 ml

Mažai dirginantis, valiklis pieno pagrindu, skirtas visų tipų odai. Efektyviai pašalina makiažo likučius.

Parašykite savo atsiliepimą
3 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: